Almen studieforberedelse (AT)
Massemidtpunkt - Densitetforskelle i stift legeme
27. maj 2008 af
cbn1990 (Slettet)
Hej :)
Jeg skal til AT i fysik og matematik, og der er en lille ting jeg har undret mig over i mine noter. Jeg er kommet frem til at massemidtpunktet i en cylinder, der ligger i x-aksen
massemidtpunkt = (summa m*r)/M r som stedvektor
delta(m)=A*delta(x)*p(x)
i mine noter står der så
summa(r*delta(m))/m
bliver til
integralet af x*p(x)*A*dx
hvor bliver den masse der er divideret med ved summa af?
Jeg skal til AT i fysik og matematik, og der er en lille ting jeg har undret mig over i mine noter. Jeg er kommet frem til at massemidtpunktet i en cylinder, der ligger i x-aksen
massemidtpunkt = (summa m*r)/M r som stedvektor
delta(m)=A*delta(x)*p(x)
i mine noter står der så
summa(r*delta(m))/m
bliver til
integralet af x*p(x)*A*dx
hvor bliver den masse der er divideret med ved summa af?
Svar #1
28. maj 2008 af cbn1990 (Slettet)
har fundet ud af det :) Det var bare mig der ikke kunne tænke klart i går.. :)
Skriv et svar til: Massemidtpunkt - Densitetforskelle i stift legeme
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
