Fysik
Nyttevirkning for brændselscelle
27. maj 2008 af
Kvens (Slettet)
Jeg har en fysikrapport for om brændselsceller. Til det skal jeg have anført nyttevirkningen for den jeg brugte til forsøg.
Men hvordan finder jeg nyttevirkningen på sådan en?
Kan noget af det her hjælpe?
Indre modstand på brændselscelle = 3.352 Ohm
Hvilespænding = 0,7280 V.
Teoretisk arbejdspunkt = 0.5477589676 watt
Forsøgsarbejdspunkt = 0.007 watt
Men hvordan finder jeg nyttevirkningen på sådan en?
Kan noget af det her hjælpe?
Indre modstand på brændselscelle = 3.352 Ohm
Hvilespænding = 0,7280 V.
Teoretisk arbejdspunkt = 0.5477589676 watt
Forsøgsarbejdspunkt = 0.007 watt
Svar #1
27. maj 2008 af DeutscherDäne (Slettet)
E nytte = (E målt) / (E teoretisk)
Du beregner E målt ved at gange effekten med tiden, hvor brændselcellen kørte. Effekten finder du ved at gange spændingsfaldet med spændingsstyrken I * U = P.
E teoretisk finder du ved at gange anvendt volumen brint med brændselsværdien for brint (den kan du finde i databog).
Du beregner E målt ved at gange effekten med tiden, hvor brændselcellen kørte. Effekten finder du ved at gange spændingsfaldet med spændingsstyrken I * U = P.
E teoretisk finder du ved at gange anvendt volumen brint med brændselsværdien for brint (den kan du finde i databog).
Skriv et svar til: Nyttevirkning for brændselscelle
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
