Generelt
Alle tilbud til os studerende
28. maj 2008 af
Shais (Slettet)
Hejsa alle sammen!
Tænkte på, om ikke vi alle studerende, som jo ikke ligefrem er de rigeste i verden, ikke skulle dele ud af gode og aktuelle tilbud, som kunne være meget relevante for netop os studerende :)?
TILBUD I DENNE UGE:
1. Selv kan jeg starte med at sige, at der netop nu i Bilka (Tilst, Århus), er 3 forskellige slags pomfritter til 5 kr. pr. frostpose! De ligger helt for enden af venstre side, i en af de meget lange kølerbokse med pomfritter :).
2. 3 x Cornflakes = 55,00 kr. i Fakta i denne uge!
3. Digital nøglering med farvedisplay med fremvisning af op til 60 billeder = 150,00 kr. i Rema1000 netop nu!
- Det var lige, hvad jeg selv lige har købt i denne uge, som jeg ville dele med alle.
Har du også nogle aktuelle og relevante tilbud, du vil dele med alle os andre? :)
Tænkte på, om ikke vi alle studerende, som jo ikke ligefrem er de rigeste i verden, ikke skulle dele ud af gode og aktuelle tilbud, som kunne være meget relevante for netop os studerende :)?
TILBUD I DENNE UGE:
1. Selv kan jeg starte med at sige, at der netop nu i Bilka (Tilst, Århus), er 3 forskellige slags pomfritter til 5 kr. pr. frostpose! De ligger helt for enden af venstre side, i en af de meget lange kølerbokse med pomfritter :).
2. 3 x Cornflakes = 55,00 kr. i Fakta i denne uge!
3. Digital nøglering med farvedisplay med fremvisning af op til 60 billeder = 150,00 kr. i Rema1000 netop nu!
- Det var lige, hvad jeg selv lige har købt i denne uge, som jeg ville dele med alle.
Har du også nogle aktuelle og relevante tilbud, du vil dele med alle os andre? :)
Svar #1
28. maj 2008 af Shais (Slettet)
Forresten vil jeg også tilføje, at man som studerende, kan "prutte" (handle) om prisen for et internet-abonnement hos TDC.
Det gjorde jeg selv, da jeg spurgte, om ikke de havde rabatter til studerende, og så var de villige til at gå ned i pris.
Jeg selv fik rabat på oprettelse af internet, på ikke mindre end 475 kr. (fra 950 til 475 kr. = halveret pris). - Ærgrer mig over, at jeg ikke forhandlede videre :(
Det gjorde jeg selv, da jeg spurgte, om ikke de havde rabatter til studerende, og så var de villige til at gå ned i pris.
Jeg selv fik rabat på oprettelse af internet, på ikke mindre end 475 kr. (fra 950 til 475 kr. = halveret pris). - Ærgrer mig over, at jeg ikke forhandlede videre :(
Skriv et svar til: Alle tilbud til os studerende
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
