Matematik
Hjælp til ogave. Jeg kender de 3 vinkler , men hvordan finder jeg så en side?
28. maj 2008 af
sik (Slettet)
Afstanden til månen?
Jeg har en retvinklet trekant , jeg kender vinkel
A= 90 grader
B= 89,05 grader
C= 0,95 grader
a-b = den modstående katete
a-c= hypotynusen
disse afstande kender jeg ikke.
Det eneste som jeg gerne vil finde, er afstanden fra b-c som er er den hosliggende katete :D
Håber i kan hjælpe mig hurtigt :D
KH Sik <3
Jeg har en retvinklet trekant , jeg kender vinkel
A= 90 grader
B= 89,05 grader
C= 0,95 grader
a-b = den modstående katete
a-c= hypotynusen
disse afstande kender jeg ikke.
Det eneste som jeg gerne vil finde, er afstanden fra b-c som er er den hosliggende katete :D
Håber i kan hjælpe mig hurtigt :D
KH Sik <3
Svar #1
28. maj 2008 af dnadan (Slettet)
For at kunne beregne siderne i trekanten må du kende én side, ellers kan det ikke lade sig gøre.
Svar #2
28. maj 2008 af Jecmu (Slettet)
du er nødt til at kende mindst én side for at kunne finde de andre, det er umuligt at finde sidelængderne når du kun kender vinkler da der kan laves uendeligt mange ensvinklede trekanter udfra tre vilkårlige vinkler.. men du må da kende afstanden mellem de to målepunkter på jorden? altså |AB|
Svar #3
28. maj 2008 af DeciMat (Slettet)
Du kender siden IBCI eller er der i opg. givet i en eller anden form.
Skriv et svar til: Hjælp til ogave. Jeg kender de 3 vinkler , men hvordan finder jeg så en side?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
