Engelsk

Pensum og spørgsmål

29. maj 2008 af 9Ni (Slettet)
Jeg skal op i Engelsk mundligt på A-niveau den 9. juni, og vi har fået opgivet Shakespeare som Pensum. I skolen har vi så gennemgået hele Hamlet og en meget lille del af Romeo og Julie og nogle af Shakespeares sonnets. Jeg er i tvivl om hvilke spørgsmål/emner jeg så kan komme op i til eksamen. Altså om jeg derfor kun kan komme op i Romeo og Julie, da det er det eneste som vi ikke har gennemgået helt men stadig har opgivet eller kan jeg også komme op i alle hans andre stykker som Macbeth og så videre, på trods af at vi ikke har været inde på disse stykker. Da jeg spurgte min lærer fik jeg bare svaret at han ikke må svare på det. Håber derfor at nogen af jer ved det og kan hjælpe mig, da jeg gerne vil vide, hvad jeg skal lægge vægt på når jeg læser op

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2008 af Occulta (Slettet)

Du kan komme op i alt af Shakespeare undtagen Hamlet, da I der har læst hele værket. Men din lærer skal vælge en "paralleltekst", som fx omhandler samme temaer, som I i øvrigt har arbejdet med.

Svar #2
29. maj 2008 af 9Ni (Slettet)

Okay mange tak. Det vil så sige at jeg kan komme op i alt med Shakespeare, da Shakespeares emner går igennem samtlige af hans stykker :p Wow det er vildt! :0

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2008 af pålæg (Slettet)

Du får en ukendt tekst på højst 5 normalsider, som det hedder, men det svarer ikke til 5 A4-sider, som vi ville betegne som normalsider, det er mindre. Du trækker derfor noget du inden for det emne du har fået af vide du kan komme op i. Trækker du f.eks. Shakespeare som emne, ku det sagtens være en anden tekst af ham, men så ville det selvfølgelig ikke være hele værket, og de forlanger jo heller ikke at du kender alle hans værker. Men du skal så trække paralleler ud fra den ukendte til de tekster i har læst.
Jeg skal selv op i engelsk A mundtlig på onsdag og har også Shakespeare som enme. :(

Svar #4
01. juni 2008 af 9Ni (Slettet)

Nej nej. Shakespeare skal have en glad smiley :) :D Syntes Shakespeares værker er ufattelig gode. Sproget i shakespeares værker er helt vildt fascinerende og spændene at udforske og hans værker er nogle af de mest alsidige jeg har læst. Shakespeare er virkelig en af de bedste "forfattere" længe, hvis du spørger mig :)

Men Held og Lykke med Engelsk Eksamen på onsdag

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. juni 2008 af pålæg (Slettet)

Men det er bare så svært at forstå synes jeg. De er gamle ord forstår jeg overhovedet ikke :)

Tak og i lige måde, når du skal op :)

Skriv et svar til: Pensum og spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.