Matematik

Intergraleregning

29. maj 2008 af ManonN (Slettet)
Jeg skal udregne en punktmængde, som er afgrænset af grafen for g( g(x)=-x+4), grafen for f ( f(x)=x^2+2) og linien x=2. Problemet er bare at jeg kun har et endepunkt nemlig x=2. Er der en måde hvorpå jeg kan finde det sidste endepunkt ud fra de oplysninger jeg har?

På forhånd tak
Mvh
Manon

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2008 af Sherwood (Slettet)

Prøv at tegne så får du nok en idé.

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2008 af Johnny5 (Slettet)

Du kender f og g --> f=g , så findes skæringspunkt.

Skriv et svar til: Intergraleregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.