Matematik
Kan du finde ud af det..?
29. maj 2008 af
jann (Slettet)
Hej,
Er der ved hvordan man skal lave disse opgaver..? :
kassen er= Højden: 6,8 dm, længden: 4 dm og bredden: 7,5 dm.
cylinderen er= Højden: 6,8 dm og bredden 6,4 dm.
- Hvor mange liter vand kan hver de to beholdere rumme?
En dag er der 120 liter vand i den kasseformede beholder.
- Hvor højt står vandet i beholderen?
Håber der er nogen der kan hjælpe mig, vil blive GLAD 8)
Tak..
Er der ved hvordan man skal lave disse opgaver..? :
kassen er= Højden: 6,8 dm, længden: 4 dm og bredden: 7,5 dm.
cylinderen er= Højden: 6,8 dm og bredden 6,4 dm.
- Hvor mange liter vand kan hver de to beholdere rumme?
En dag er der 120 liter vand i den kasseformede beholder.
- Hvor højt står vandet i beholderen?
Håber der er nogen der kan hjælpe mig, vil blive GLAD 8)
Tak..
Svar #1
29. maj 2008 af Danielras (Slettet)
1 dm^3 = 1 liter
Brug dette og formlerne for rumfanget af hhv. en kasse og en cylinder.
Brug dette og formlerne for rumfanget af hhv. en kasse og en cylinder.
Svar #4
29. maj 2008 af Isomorphician
#3
Det er jeg klar over. Derfor kan vedkommende godt holde sig til en enkelt tråd, bare fordi der ikke lige bliver svaret efter 10 min.
Det er jeg klar over. Derfor kan vedkommende godt holde sig til en enkelt tråd, bare fordi der ikke lige bliver svaret efter 10 min.
Skriv et svar til: Kan du finde ud af det..?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
