Matematik
Eksamens opgaver B niveua
30. maj 2008 af
marillos_lkd (Slettet)
Hejj.
Jeg kunne godt bruge nogle opgaver fra en årsprøve i Matematik på B niveua til at øve på.
Vil blive glad hvis nogen gad at lægge et link ind med en årsprøve ;)
På forhånd tak
Jeg kunne godt bruge nogle opgaver fra en årsprøve i Matematik på B niveua til at øve på.
Vil blive glad hvis nogen gad at lægge et link ind med en årsprøve ;)
På forhånd tak
Svar #1
30. maj 2008 af Isomorphician
http://www.emu.dk/gym/fag/ma/faglige_forening/bogsalg/index.html
Svar #2
01. juni 2008 af Yasir (Slettet)
http://img74.imageshack.us/img74/8872/unavngivetwq1.jpg
viser en af pedalarmene. Der trædes på pedalen T med en lodret kraft F
r
, hvor F = 0,3 kN
r
.
Vinklen mellem pedalarmen og lodret er 30º.
Momentet Mb i omdrejningspunktet B kan bestemmes således:
Mb = a * |F2|, hvor F1 og F2 er kraften F's projektion. på en linje langs pedalarmen og en linje vinkelret på pedalarmen. Pedalarmens
længde a er 200 mm,
så skal du bestemme momentet mb
viser en af pedalarmene. Der trædes på pedalen T med en lodret kraft F
r
, hvor F = 0,3 kN
r
.
Vinklen mellem pedalarmen og lodret er 30º.
Momentet Mb i omdrejningspunktet B kan bestemmes således:
Mb = a * |F2|, hvor F1 og F2 er kraften F's projektion. på en linje langs pedalarmen og en linje vinkelret på pedalarmen. Pedalarmens
længde a er 200 mm,
så skal du bestemme momentet mb
Skriv et svar til: Eksamens opgaver B niveua
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
