Kemi

(aq) ?????

30. maj 2008 af persian_life (Slettet)
Hej....
hvad menes der i Kemi når man skriver (aq) i reaktioner????
tak på forhånd....

Brugbart svar (5)

Svar #1
30. maj 2008 af mathon

(aq) = aqua = i vandig opløsning

(s) = solid = fast stof
(l) = liquor = væske
(g) = gasious = gas = luftart

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2008 af speedometer007 (Slettet)

haha

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. juni 2008 af jegsnaver (Slettet)

Dejligt kort svar :D

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. juni 2011 af sorenorskov (Slettet)

hahahah tror du mener liquid


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. juni 2011 af xxmarker (Slettet)

haha ja, for liquor er en slags alkohol :)


Brugbart svar (2)

Svar #6
11. juni 2011 af mathon

   på latin
                     liquor = flydende tilstand

men I engelskkyndige weekend-alkoholikere
sætter naturligvis ejendommelige lighedstegn

 druk = væske

 liquid = sb. væske, adj. flydende

 liquor = sb. spiritus, væske


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. juni 2011 af xxmarker (Slettet)

Tja, ganske enkelt. Meget rigtigt.


Skriv et svar til: (aq) ?????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.