Matematik
Ligning
02. juni 2008 af
NIcklas 69 (Slettet)
Hej.. er der nogen der kan hjælpe mig med at løse denne ligning:
200^2 + (r-30)^2 = r^2
skal finde radius..
tak.
200^2 + (r-30)^2 = r^2
skal finde radius..
tak.
Svar #1
02. juni 2008 af Daniel TA (Slettet)
200^2+r^2+30^2-60r=r^2 <=>
200^2+30^2=60r <=>
(200^2+30^2)/60=r
200^2+30^2=60r <=>
(200^2+30^2)/60=r
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
