Matematik
Algebra
03. juni 2008 af
0fficepark (Slettet)
Hvis man har en ligning der indeholder børker på begge side af lighedstegnet, SKAL fællesnævneren så være ens?
Svar #2
03. juni 2008 af Matkaj
.. eller hvis du finder en fællesnævner så er den vel nødvendigvis den samme, forstår nok ikke dit spørgsmål giv istedet et eksempel.
Svar #3
03. juni 2008 af Mandelbrot (Slettet)
Hvis der er tale om en fællesnævner SKAL de være ens. Hvis de ikke er ens, er der ikke tale om en fællesnævner.
Svar #4
03. juni 2008 af 0fficepark (Slettet)
fx har jeg følgende ligning:
3*(2a-4b)/(7)=(6a-12b)/(7)
Her er fællesnævneren godt nok ens, men kunne den eksempelvis godt have været 10:
3*(2a-4b)/(7)=(6a-12b)/(10) - skal man så finde en fællesnævner?
Jeg ved godt hvordan jeg udregner den, det er ikke det.
3*(2a-4b)/(7)=(6a-12b)/(7)
Her er fællesnævneren godt nok ens, men kunne den eksempelvis godt have været 10:
3*(2a-4b)/(7)=(6a-12b)/(10) - skal man så finde en fællesnævner?
Jeg ved godt hvordan jeg udregner den, det er ikke det.
Skriv et svar til: Algebra
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
