Engelsk
kort rettelse om faget engelsk.
03. juni 2008 af
BusterB (Slettet)
English as a Subject in School
I chose A-level English bacause I think English is a very important lanuage, which is spoken all over the world, and in the universities a lot of the books your going to read is written in English. Personally I find the pronunciaion most difficult and it’s a skill I very much would like to improve. If there is a word i don’t now how to pronunce I ask somebody or I look it up in the dictonary, but after a while i don’t remember how to pronunce the word, and then i’m kind a back where I started. Another aspect I find a bit challenging is the part where you have to explain your corrections. Finding the mistakes isn’t a problem, but when I have to explain why it’s a mistake i’m kind a lost. What could I do to improve this skill? Well I could read a little more in the ”Fejlstøversuger”. At last i would like to improve my vocabulary, therefor I think we should have a lot of vocabulary tests, so that your forced into improving your vocabulary. It’s very important to have a good vocabulary, because then you will get a more fluently and better formulatet English.
I chose A-level English bacause I think English is a very important lanuage, which is spoken all over the world, and in the universities a lot of the books your going to read is written in English. Personally I find the pronunciaion most difficult and it’s a skill I very much would like to improve. If there is a word i don’t now how to pronunce I ask somebody or I look it up in the dictonary, but after a while i don’t remember how to pronunce the word, and then i’m kind a back where I started. Another aspect I find a bit challenging is the part where you have to explain your corrections. Finding the mistakes isn’t a problem, but when I have to explain why it’s a mistake i’m kind a lost. What could I do to improve this skill? Well I could read a little more in the ”Fejlstøversuger”. At last i would like to improve my vocabulary, therefor I think we should have a lot of vocabulary tests, so that your forced into improving your vocabulary. It’s very important to have a good vocabulary, because then you will get a more fluently and better formulatet English.
Svar #1
03. juni 2008 af Isomorphician
bacause = because
lanuage = language
in the universities = at the universities
your = you are (x 2)
is written = are written
it's = it is
improve = improve (on)
i = I
don't = do not / cannot
somebody = someone
kind a back = back
isn't = is not
i'm = I am
kind a lost = rather lost
fluently = fluent
formulatet = formulated
lanuage = language
in the universities = at the universities
your = you are (x 2)
is written = are written
it's = it is
improve = improve (on)
i = I
don't = do not / cannot
somebody = someone
kind a back = back
isn't = is not
i'm = I am
kind a lost = rather lost
fluently = fluent
formulatet = formulated
Skriv et svar til: kort rettelse om faget engelsk.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
