Kemi
Gødning - salt?
04. juni 2008 af
Mussy06 (Slettet)
Der står, at N,P og K er vigtige råstoffer til fremstilling af gødning, men at de findes i kemiske forbindelse. Ex KCl. Vil det så være forkert at sige, at gødning = salt ?
2. Jeg har en kemisk reaktion, som ser således ud :
NH3 + H2O --> NH4+ + OH-
Er det korrekt at skrive, NH3 (g)
H2O (l)
NH4 (aq)
OH- (aq)
reaktionen er forresten den, hvor ammoniak omdannes til ammonium.
2. Jeg har en kemisk reaktion, som ser således ud :
NH3 + H2O --> NH4+ + OH-
Er det korrekt at skrive, NH3 (g)
H2O (l)
NH4 (aq)
OH- (aq)
reaktionen er forresten den, hvor ammoniak omdannes til ammonium.
Svar #1
04. juni 2008 af Da-ted (Slettet)
gødning er ikke lig med salt, men gødning indeholder salte. Reaktionens tilstandsformer ser ud til at være korrekte.
"Ammoniak omdannes til ammonium" = "ammoniak ioniseres"/"ammoniak omdannes til ammonium-ION"
"Ammoniak omdannes til ammonium" = "ammoniak ioniseres"/"ammoniak omdannes til ammonium-ION"
Svar #3
10. juni 2009 af sibeltr58 (Slettet)
ej hvor er i latterlige at i virkelig gider at bruge jeres tid på fysik??? fuck det er nedern mand! få jer et ornlig liv!!! rådne katoffler!! alle danskere stinker af lort!!!!
Skriv et svar til: Gødning - salt?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
