Matematik

Kan ikke gennemskue isoleringen

19. september 2004 af Bezt (Slettet)
Skal isolere m og v i denne ligning:

E = (1/2)mv^2

Får til til at stemme hvis man siger:

m = 2^0,5*(E^0,5/v)

Men er ikke helt sikker på min fremgangsmåde... håber der er en der måske lige vil forklare det!

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2004 af Feel (Slettet)

E*2 / v^2 = m

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

v=root(2E/m)

Svar #3
19. september 2004 af Bezt (Slettet)

skal lige være helt sikker... er root ensbetydende med kvadratroden?

Desuden er der opgivet at E=1,8^3, m=5 og v=12

Så synes jeg altså ikke at jeres eksempler passer særlig godt... eller er det bare mig?

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. september 2004 af frodo (Slettet)

root = kvadratrod

Og det er bare dig!!

Det ovenfor er sådan det skal være!! Det kan ikke passe, at E= 1,8^3
Prøv at indsætte i den første formel, og du får E=360

Brugbart svar (0)

Svar #5
19. september 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

Mener du derimod 1.8 * 10^3 divideret med 5 er det okay.

Svar #6
19. september 2004 af Bezt (Slettet)

Tja hva skal jeg sige?! I har som sædvanligvis fuldstændig ret.. Bøjer mig i støvet for jeres intellekt!

Skriv et svar til: Kan ikke gennemskue isoleringen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.