Matematik
ligning
04. juni 2008 af
0fficepark (Slettet)
Jeg har nu siddet med denne opgave ret længe og kan simpelthen ikke få den til, at gå op:
2x-(1-4x)*x=-x+(2x-3)^2 <=>
2x-1+4x^2=-x-12x+9
er det rigtig indtil videre?
2x-(1-4x)*x=-x+(2x-3)^2 <=>
2x-1+4x^2=-x-12x+9
er det rigtig indtil videre?
Svar #1
04. juni 2008 af 0fficepark (Slettet)
hov.. det er ligemget. Glemte helt, at jeg tidligere har opettet en tråd med denne
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
