Fysik
Energibevarelse
05. juni 2008 af
Helena7 (Slettet)
Dette korte bevis for energibevarelse -->
http://peecee.dk/upload/view/117620
Hvorfor er højden h over jorden ved et fald med strækningen s = h - s ?
Dette korte bevis for energibevarelse -->
http://peecee.dk/upload/view/117620
Hvorfor er højden h over jorden ved et fald med strækningen s = h - s ?
Svar #1
05. juni 2008 af MiaMette (Slettet)
Flg. er forkert: s = h - s
Den samlede højde, som bolden falder, er h. Efter et stykke tid falder bolden strækningen s. Derfor må den resterende højde fra bolden til jorden være h - s.
Den samlede højde, som bolden falder, er h. Efter et stykke tid falder bolden strækningen s. Derfor må den resterende højde fra bolden til jorden være h - s.
Skriv et svar til: Energibevarelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
