Andre fag

Hold da helt ferie!

05. juni 2008 af Mussy06 (Slettet)
Er det bare mig, eller er her bare krig herinde for tiden? Jeg nævner ingen navne, men synes bare, der altid er nogen efter hinanden. Kan vi ikke undgå dette? (:

Fred*Harmoni*Idyl.


Mus.

Svar #1
05. juni 2008 af Mussy06 (Slettet)

"overdrivelse fremmer forståelse...."

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juni 2008 af danishgirl18 (Slettet)

ved ikke om jeg syntes der er krig nogle er uenige,men... det er det. vi kan vel ikke undgå det helt, men alle kan tænke over hvad de skriver

Svar #3
06. juni 2008 af Mussy06 (Slettet)

#2, fuldstændig enig ;).

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. juni 2008 af zgtaf (Slettet)

Ahh... xD Tror vist aldrig det kan undgås, at der altid skal rende nogle idioter rundt og spolere andres gode oplevelser på internettet ;D De er jo skjult for omverdenen bag deres computerskærm xD

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. juni 2008 af chinabox (Slettet)

Hvis dette er en krig, er du sgu Hitler Mussy!

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. juni 2008 af Katrine143 (Slettet)

Kære lille Sofie,
TAG DIG SAMMEN! Seriøst, hvad sker der for dig? Du lyder som en på 5 år. -Lad hende dog være. Hvad har hun gjort dig ?


#0, well, det er rigtig nok. #5 er ellers et meget godt eksempel. Har man noget imod hinanden, kan man lade være med at kommentere! (og for den sags skyld skrive så dumt til andre!)

Lige såvel enig med #4 og #2.


Mvh. Katrine.

Svar #7
06. juni 2008 af Mussy06 (Slettet)

#5, og den holdning er baseret på ?
På den anden side er jeg godt og vel ret ligeglad. - Din holdning betyder intet for mig, og så er den ikke engang påpassende.

Det har intet med indlægget at gøre, og når du sammenligner mig med Hitler, fremhæver det også din uviden om Hitler.....
Du keder dig virkelig, hva? Siden du hele tiden kommer med irrelevante indlæg ...
Ellers kan jeg kun være enig med #6

Svar #8
06. juni 2008 af Mussy06 (Slettet)

din UVIDENHED*

Brugbart svar (0)

Svar #9
06. juni 2008 af Harry Potter (Slettet)

Hej mussy. Dejligt med noget ærlighed - og en efterspørgsel på ganske almindelig god opførsel og pli, som vi i høj grad har brug for her.

Folkens; her bliver der oprettet et indlæg med en person der tilsyneladende (kig på hendes profil :P ) er meget engageret i studieportalen, og som jævnligt bruger det. Dem er der mange af - og jo flere jo bedre. Hun vælger at stille spørgsmålstegn ved nogle af de dumme og smålige mennesker der bare vælger at se bort fra alting - og kun skrive og svare for at pisse andre folk af eller simpelthen (lader det til i hvert fald) logger ind grundet kedsomhed og bare vælger at smide dumme kommentarer der bare beviser hvor barnlige de er. Et eksempel værende Chinabox der svarer at initiativtageren Mussy er miss Hitler på området. Det er da et typisk eksempel på en af de fjollede personer der opfører sig som en yngre 1. klasseselev. OMG.. læs indlægget.

og for alle andre der læser det her: det er efter min mening et godt initiativ at oprette et sådan indlæg. Mange af os (sikkert også mig selv inkluderet) burde tage det til os og måske lige tælle til 10 før vi giver os til at skrive spydige svar .. det er sgu bare irriterende at få smidt i hovedet når og hvis man nu virkelig har brug for hjælp, eller ønsker at diskutere noget.. bare min mening.

Brugbart svar (0)

Svar #10
09. juni 2008 af DennisDeH (Slettet)

Mussy, jeg er enig med dig i #0 :)
--

Jeg beklager mange gange at jeg sviner DanielPetersen til nogen gange, men jeg har det med at træde på de svageste. Så pas på!

Skriv et svar til: Hold da helt ferie!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.