Kemi
redoxreaktioner og spædingsrækken
07. juni 2008 af
anna85 (Slettet)
hej
jeg har fået til eksamenspørgesmål om, redoxreaktioner og spædingsrækken. jeg skal snak i 20 min, hvad synes i jeg skal fortæl om?
det er c niveau kemi
tak på forhånd
jeg har fået til eksamenspørgesmål om, redoxreaktioner og spædingsrækken. jeg skal snak i 20 min, hvad synes i jeg skal fortæl om?
det er c niveau kemi
tak på forhånd
Svar #1
07. juni 2008 af mathon
red(uktions)ox(idations)proces:
et stofs reduktion kan aldrig foregå uden et andet stofs oxidation og omvendt
reduktion = optagelse af elektroner
oxidation = afgivelse af elektroner
tildeling af oxidationstrin = OT
afstemning af redoxprosesser
tildeling af OT
se
http://peecee.dk/upload/view/117827
spændingsrækken
se
http://peecee.dk/upload/view/117825
et stofs reduktion kan aldrig foregå uden et andet stofs oxidation og omvendt
reduktion = optagelse af elektroner
oxidation = afgivelse af elektroner
tildeling af oxidationstrin = OT
afstemning af redoxprosesser
tildeling af OT
se
http://peecee.dk/upload/view/117827
spændingsrækken
se
http://peecee.dk/upload/view/117825
Skriv et svar til: redoxreaktioner og spædingsrækken
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
