Matematik
bevis regnereglerne for differentation af...
11. juni 2008 af
t-astrid (Slettet)
hej folk,
jeg har fået et spørgsmål der lyder under differentialregning:
bevis reglerne for differentation af f(x) = ax + b
og f(x) = (kvadratrod)x
hvordan gør jeg dette?
jeg har fået et spørgsmål der lyder under differentialregning:
bevis reglerne for differentation af f(x) = ax + b
og f(x) = (kvadratrod)x
hvordan gør jeg dette?
Svar #1
11. juni 2008 af Sherwood (Slettet)
Søg lidt i forum. Jeg har bevist det adskillige gange efterhånden.
Skriv et svar til: bevis regnereglerne for differentation af...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
