Matematik
Ligning
22. september 2004 af
TI-83 Plus (Slettet)
Jeg håber at en venlig sjæl kan hjælpe, da jeg ikke er den helt store til ligninger og heller ikke forstår spørgsmålet:
Bestem y udtrykt ved x ud fra ligningen:
2xy = x³ + x + 3y
Bestem y udtrykt ved x ud fra ligningen:
2xy = x³ + x + 3y
Svar #1
22. september 2004 af Lurch (Slettet)
2xy = x³ + x + 3y
2xy -3y = x³ + x
y(2x-3) = x³ + x
Så burde den være lige til :)
2xy -3y = x³ + x
y(2x-3) = x³ + x
Så burde den være lige til :)
Svar #3
22. september 2004 af TI-83 Plus (Slettet)
Jeg har lige et ekstra spørgsmål...
Kan det passe af :
2(a+b)² - 4b(a-b)
Giver 6b² + 2a² + 4ab!
Er kommet meget i tvivl
Kan det passe af :
2(a+b)² - 4b(a-b)
Giver 6b² + 2a² + 4ab!
Er kommet meget i tvivl
Svar #4
22. september 2004 af Damon (Slettet)
2(a+b)² - 4b(a-b) =
2*(a^2+b^2+2ab) - 4ab + 4b^2 =
2a^2 + 2b^2 + 4ab - 4ab + 4b^2 =
2a^2 + 6 b^2
2*(a^2+b^2+2ab) - 4ab + 4b^2 =
2a^2 + 2b^2 + 4ab - 4ab + 4b^2 =
2a^2 + 6 b^2
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
