Matematik
differentialregning
14. juni 2008 af
gumblix (Slettet)
Min hjerne er kortsluttet for et øjeblik...
Skal bevise at sqrt(x) har en grænseværdi for x -> 0.
opskriver differenskvotienten og alt det der, men midt i det hele står jeg af:
Hvordan kommer man fra ((x+Dx)-x)/Dx*(sqrt(x+Dx)+sqrt(x)) = 1/(sqrt(x+Dx)+sqrt(x))
Hvordan får man lige forkortet ned til et 1-tal i tælleren?
Skal bevise at sqrt(x) har en grænseværdi for x -> 0.
opskriver differenskvotienten og alt det der, men midt i det hele står jeg af:
Hvordan kommer man fra ((x+Dx)-x)/Dx*(sqrt(x+Dx)+sqrt(x)) = 1/(sqrt(x+Dx)+sqrt(x))
Hvordan får man lige forkortet ned til et 1-tal i tælleren?
Svar #1
14. juni 2008 af Isomorphician
((x+Dx)-x)/Dx*(sqrt(x+Dx)+sqrt(x)) =
dx/(dx*(kvrod(x+dx)+kvrod(x)))....
dx/(dx*(kvrod(x+dx)+kvrod(x)))....
Skriv et svar til: differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
