Matematik

Trigonometriiiiiii

15. juni 2008 af visuu1 (Slettet)
Heej(:

håber i kan hjælpe med denne korte opgave, som lyder.

vinkel v er fastlagt ved figuren (enhedscirklen)

Bestem sinv.
cosv er 4/5

hvordan regnes denne opgave??

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. juni 2008 af mathon

sin(v) = ±sqrt(1-(cos(v))^2)

sin(v) = ±sqrt(1-0,8^2).....

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. juni 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #4
15. juni 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #5
15. juni 2008 af ibibib (Slettet)

#0 du har en retvinklet trekant med hypotenuse 1 (enhedscirklen). Da cos(v)=4/5 er den ene katete 4/5 og du skal beregne den anden katete vha. Pythagoras.

Du skal ikke tage dig af de barnlige kommentarer fra Daniel Petersen.

Brugbart svar (0)

Svar #6
15. juni 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #7
15. juni 2008 af SørenJS (Slettet)

#1
Nu er det altså i-er, og ikke udråbstegn. ;)

Brugbart svar (0)

Svar #8
15. juni 2008 af FieDitlevsen (Slettet)

#4
Daniel, han bruger da i det mindste sin dag på noget fornuftigt så som at hjælpe andre, imedens du bruger den på at rakke andre folk ned, det siger da lidt mere om dig end ham!

Skriv et svar til: Trigonometriiiiiii

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.