Matematik
Log
23. september 2004 af
TDP (Slettet)
Hvordan laver man den her...
log(x^4)-2log(x)=2
Please, nogen som kan udregne den for mig, kan slet ikke find ud af den.
log(x^4)-2log(x)=2
Please, nogen som kan udregne den for mig, kan slet ikke find ud af den.
Svar #1
23. september 2004 af frodo (Slettet)
log(a)-log(b)=log(a/b).
logx^a=alogx
logx^4-2logx=2 <=>
logx^4-logx^2=2 <=>
log(x^4/x^2)=2 <=>
x^2=10^2 <=>
x=10
logx^a=alogx
logx^4-2logx=2 <=>
logx^4-logx^2=2 <=>
log(x^4/x^2)=2 <=>
x^2=10^2 <=>
x=10
Skriv et svar til: Log
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
