Kemi
pH
16. juni 2008 af
AK_02 (Slettet)
Hej!
jeg har et spørgsmål der omhandler, pH. formlen for at beregne surhedsgraden er
pH=-log [H30]/1 mol/L
men det jeg ikke forstår er, at hvorfor man undlader, at skrive 1 mol/L?.....
tak for hjælpen
jeg har et spørgsmål der omhandler, pH. formlen for at beregne surhedsgraden er
pH=-log [H30]/1 mol/L
men det jeg ikke forstår er, at hvorfor man undlader, at skrive 1 mol/L?.....
tak for hjælpen
Svar #1
16. juni 2008 af klogeåge13 (Slettet)
jo for hvad er noget divideret med 1? fx. 9/1 = 9 derfor er det unødvendigt...
Skriv et svar til: pH
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
