Engelsk
Engelsk stil.. hurtigt!!
17. juni 2008 af
LineGroth (Slettet)
>> det ville være rart, hvis der var nogen der lige gad tjekke den efter << på forhånd tak! ;) (Den er ikke helt færdig)
The Runaway
“Going to be another hot day,” Hank Spano said to himself as he climbed out of his old red Buick and walked across the parking lot to his dinner. He fished a big bunch of keys out of his pocket, unlocked the back door and went inside. He switched on the coffee-maker and got donuts out of the freezer before he unlocked the street door and switched on the electric sign: Hank’s Dinner. “Yep, it sure is going to be another scorcher,” he said, standing in the doorway and looking up at the cloudless sky. It was just as he turned to go back inside that he first saw the kid. The kid was a little boy; his eyes were big and brown. There was something special in the way he looked at Hank. “Hello little man, what are you doing here so early? Are you the new boy, who brings me the Boston Globe, or?” Hank asked with a smile on his lips. It was a wonderful morning, the clock was about eight. Hank was in a good mood. “Nothing sir, I was just going to buy bread to my mom,” the boy answered. “Oh, I think that you are going wrong, Baker Wilson’s shop is on the corner of this street.” He said “Thanks!” and walked fast out of Hank’s shop. Hank thought that the boy looked thoughtful, but also confused, there was something in his eyes… Suddenly Hank lifted his head and looked at the window in the shop. The kid was walking at the sidewalk with a donut in his hand. Hank was able to recognize the donut, because it came from his freezer!! His initials; the H and the D in the green color were on it! He was sure, the boy had stolen a donut from him!!
The Runaway
“Going to be another hot day,” Hank Spano said to himself as he climbed out of his old red Buick and walked across the parking lot to his dinner. He fished a big bunch of keys out of his pocket, unlocked the back door and went inside. He switched on the coffee-maker and got donuts out of the freezer before he unlocked the street door and switched on the electric sign: Hank’s Dinner. “Yep, it sure is going to be another scorcher,” he said, standing in the doorway and looking up at the cloudless sky. It was just as he turned to go back inside that he first saw the kid. The kid was a little boy; his eyes were big and brown. There was something special in the way he looked at Hank. “Hello little man, what are you doing here so early? Are you the new boy, who brings me the Boston Globe, or?” Hank asked with a smile on his lips. It was a wonderful morning, the clock was about eight. Hank was in a good mood. “Nothing sir, I was just going to buy bread to my mom,” the boy answered. “Oh, I think that you are going wrong, Baker Wilson’s shop is on the corner of this street.” He said “Thanks!” and walked fast out of Hank’s shop. Hank thought that the boy looked thoughtful, but also confused, there was something in his eyes… Suddenly Hank lifted his head and looked at the window in the shop. The kid was walking at the sidewalk with a donut in his hand. Hank was able to recognize the donut, because it came from his freezer!! His initials; the H and the D in the green color were on it! He was sure, the boy had stolen a donut from him!!
Svar #2
17. juni 2008 af Isomorphician
Hank's Dinner = Hank's Diner
clock was about eight = around eight
to my mom = for my mom
are going wrong = at the wrong place/in the wrong shop
at the sidewalk = on the sidewalk
clock was about eight = around eight
to my mom = for my mom
are going wrong = at the wrong place/in the wrong shop
at the sidewalk = on the sidewalk
Skriv et svar til: Engelsk stil.. hurtigt!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
