Kemi
Eksamen i morgen, hjælp
17. juni 2008 af
Christiane.k (Slettet)
I et forsøg med syrestyrke og protolysegrad hvor der indstiller sig ligevægt osv osv.
Jeg anvender tre forskellige syrer i forsøget
HCOOH, CH3COOH og HSO4^- fås fra NaHSO4. Når jeg skal fremstille min egen opløsning af HSO4-, så beregner jeg m=c*V*M.. Er M så M(NaHSO4)=120,008g/mol, eller er er det M(HSO4^-)=97,.... g/mol?
Mange Hilsner
C.
Jeg anvender tre forskellige syrer i forsøget
HCOOH, CH3COOH og HSO4^- fås fra NaHSO4. Når jeg skal fremstille min egen opløsning af HSO4-, så beregner jeg m=c*V*M.. Er M så M(NaHSO4)=120,008g/mol, eller er er det M(HSO4^-)=97,.... g/mol?
Mange Hilsner
C.
Skriv et svar til: Eksamen i morgen, hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
