Matematik
differentialregning
18. juni 2008 af
matti89 (Slettet)
Hej.
Jeg skal snart op til eksamen men har svært ved et bevis for f(x)=a*x^2. kan det passe at beviset skal se sådan ud?
a= f(x)-f(x0)/x-x0
a= ax^2-ax0^2/x-x0
a=(ax)+(ax0)*(x-x0)/x-x0=ax+x0
a=f'(x0)=a(x0+x0)=2ax0
kan det passe den skal se sådan ud?
Jeg skal snart op til eksamen men har svært ved et bevis for f(x)=a*x^2. kan det passe at beviset skal se sådan ud?
a= f(x)-f(x0)/x-x0
a= ax^2-ax0^2/x-x0
a=(ax)+(ax0)*(x-x0)/x-x0=ax+x0
a=f'(x0)=a(x0+x0)=2ax0
kan det passe den skal se sådan ud?
Skriv et svar til: differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
