Fysik
strøm spænding
23. juni 2008 af
laurids (Slettet)
Hvis man sammenligner elektriske kredsløb med en vandmølle, er det så korrekt analogi at sige:
Spændingskilden = floden
strømstyrken = liter vand pr tid i floden
Spændingsforskellen = flodens niveauforskel
og forbrugeren = den generator møllen er sat til
Hvis ikke må du meget gerne komme med den rigtige betragtning
Spændingskilden = floden
strømstyrken = liter vand pr tid i floden
Spændingsforskellen = flodens niveauforskel
og forbrugeren = den generator møllen er sat til
Hvis ikke må du meget gerne komme med den rigtige betragtning
Svar #3
23. juni 2008 af Jerslev (Slettet)
#2: På hvilket område? Jeg er bare ikke bekendt med den analogi, du skriver i #0. :P
Svar #4
23. juni 2008 af laurids (Slettet)
kan du komme med en anden analogi som kan skabe lidt klarhed for mig
Skriv et svar til: strøm spænding
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
