Fysik

REFLEKSION I=U?

24. juni 2008 af H89M (Slettet)
Er det muligt at bevise (inden for refleksion) at indfaldsvinklen = udfaldsvinklen?

Mvh. H89M


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. juni 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Ja, men ikke i gymnasiet. :)

Svar #2
24. juni 2008 af H89M (Slettet)

fair nok. Synes bare jeg skulle spille lidt smart til fysik eksamen, men det er okay..

Spiller bare smart med noget andet så.

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. juni 2008 af Jerslev (Slettet)

#2: Den kan udledes på baggrund af Huygens Princip.

Svar #4
24. juni 2008 af H89M (Slettet)

Jeg skulle lige til at skrive det til dig, for det havde jeg fundet ud af.
Men ellers tak.:)

Skriv et svar til: REFLEKSION I=U?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.