Matematik
Mathcad Given-find
29. september 2004 af
Jensus (Slettet)
Vi skal bruge given-find funktionen til at finde værdierne for x,y og a.
Vores lærer ville opskrive det således:
Given
x^2 + y^2 = 20^2
y = ax^2 + 20
y = -1/2a
Find(x,y,a)
Men der sker ikke noget i programmet. Hvad kan det skyldes?
Vores lærer ville opskrive det således:
Given
x^2 + y^2 = 20^2
y = ax^2 + 20
y = -1/2a
Find(x,y,a)
Men der sker ikke noget i programmet. Hvad kan det skyldes?
Svar #2
29. september 2004 af fister (Slettet)
Har du husket at bruge de rigtige lighedstegn? Det kan også være at du mangler et gange tegn mellem a*x^2.
Svar #3
30. september 2004 af Jensus (Slettet)
Niels, en startværdi? :S
Ville det hjælpe hvis jeg smed mathcad dokumentet ud på nettet?
Ville det hjælpe hvis jeg smed mathcad dokumentet ud på nettet?
Svar #4
30. september 2004 af fister (Slettet)
Har lige skrevet det ind og MathCad kan sagtens finde værdierne.
Den finder dem til:
x=0
y=20
a=-1/40
Den finder dem til:
x=0
y=20
a=-1/40
Skriv et svar til: Mathcad Given-find
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
