Matematik

Arealfunktion!

18. august 2008 af katrineu (Slettet)

f(x) = x^(1/3)

A(x) = ?

Nogen bud på hvad arealet er?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2008 af Isomorphician

Det kommer jo an på i hvilket interval du skal finde arealet (under funktionen).

Find dine grænseværdier, og find en stamfunktion til f(x) = x1/3


Skriv et svar til: Arealfunktion!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.