Kemi
pH og koncentrationer
30. september 2004 af
Miarv (Slettet)
En opløsning på 250 mL af 5,30g Ba(OH)2*8H2O blandes med 150 mL 0,400M HNO3 iog temperaturen reguleres til 25C.
Beregn pH for den færdige blanding og bestem de aktuelle koncentrationer af Ba2+, NO3- og OH-.
Jeg har fået pH=1,18, [Ba2+]=0,0402M, [NO3-]=0,150M, [OH-]=1,52*10^-13M, men jeg er i tvivl om jeg har gjort det rigtigt.
Nogen der vil være rare at hjælpe mig med at se om det kan passe?
Beregn pH for den færdige blanding og bestem de aktuelle koncentrationer af Ba2+, NO3- og OH-.
Jeg har fået pH=1,18, [Ba2+]=0,0402M, [NO3-]=0,150M, [OH-]=1,52*10^-13M, men jeg er i tvivl om jeg har gjort det rigtigt.
Nogen der vil være rare at hjælpe mig med at se om det kan passe?
Skriv et svar til: pH og koncentrationer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
