Engelsk

vigtigt

20. august 2008 af Kloge (Slettet)
Hej derude. Er der ikk nogen af jer der vil rette min engelske oversættelse igennem for fejl.. Synes den er svær. :S - men har gjort det så godt jeg kunne.   Never in his life colonel had Griffin has such like a difficult passenger than Miss Simpson Aldrig I hele sit har Oberst Griffin haft sådan en besværlig passager som frøken Simpson   When the colonel reach for his cigarettes, she informs him of not to smoke in the car. Da obersten rækker u defter sine cigarette, giver hun ham besked på ikke at ryge I bilen   And that was not all she forbids him to smoke, she also command him to slow down Og ikke nok med at hun forbyder ham at ryge, hun beordrer ham også til at sætte farten ned   It is an extremely troublesome situation. The colonel is not used to that some gives orders to him and Miss Simpson is not used to be contradict. Det er en særdeles vanskelig situation. Obersten er ikke vant til, at nogen giver ham odrer, og frøken Simpson er ikke vant til at blive modsagt   Even though the colonel is on the point of to explode, he succeeded in to control of himself. Selv om obersten er på nippet til at eksplodere, lykkes det ham at beherske sig   When they went to Ely, Miss Simpson says, that he shall stop the cab, so she can get out and take a photo of the cathedral Da de kommer til Ely, siger frøken Simpson, at han skal standse vognen, så hunk an stå ud og tage et billed af domkirken.   Never shortly has she left the car, before colonel Griffin light himself cigarette and take that flask forward, he always has keeping in the clove compartment. Aldrig så snart har hun forladt bilen, før oberst Griffin tænder sig en cigarette og tager den lommelærke frem, han altid har liggende I handskerummet.   Only a few humans are aware of, that Charlie Chaplin learnt his famous walk by oberserve people in the street, when he was a little boy in London Kun få mennesker er klar over, at Charlie Chaplin lærte sin berømte gangart ved at iagttage folk på gaden, da han var en lille dreng I London   Today there is just only a little left of the horrible poverty, Chaplin experienced in his childhood. I dag er der kun lidt tilbage af den forfærdelige fattigdom, Chaplin oplevede i sin barndom   It was first when Chaplin went to USA that his dream about fame came true. Det var først da Chaplin tog til USA, at hans drøm om berømmelse gik I opfyldelse.

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2008 af Isomorphician

Aldrig I hele sit har Oberst Griffin haft sådan en besværlig passager som frøken Simpson

In his entire life Colonel Griffin had never had such a difficult passenger as Ms. Simpson.

Da obersten rækker u defter sine cigarette, giver hun ham besked på ikke at ryge I bilen

As the Colonel reach for his cigarettes she tells him not to smoke in the car.

Og ikke nok med at hun forbyder ham at ryge, hun beordrer ham også til at sætte farten ned.

And not only does she forbid him to smoke, she also orders him to slow down.


Svar #2
20. august 2008 af Kloge (Slettet)

1000 mange tak. Er der ikk andre fejl ved den?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. august 2008 af Isomorphician

Jo, jeg gad bare ikke lave flere...


Svar #4
20. august 2008 af Kloge (Slettet)

Ej kom nu.. Hehe


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. august 2008 af Da-ted (Slettet)

As the Colonel reach for his cigarettes she tells him not to smoke in the car.. Holder tiden i denne sætning? Reach/tells

It is an highly akward situation. The colonel is not used others giving him orders and Miss Simpson is not used to being contradicted.

Even though the colonel is on the point of explosion, he manages to control himself.

When they went to = When they arrive at

that he shall = that he should/ is ought to/must

light himself cigarette = light himself a cigarette

Never shortly =no sooner

take that flask forward = summons the hip flask

he always has keeping = he always keeps

Only a few humans= ulden men holder

are aware of, that= are aware of the fact that

oberserve = observing

Today there is just only a little left of the horrible poverty, Chaplin experienced in his childhood. = Today, only little is left of the terrile poverty, C. experienced in his childhood

only when Chaplin went to USA did his dream about fame come true.


Svar #6
20. august 2008 af Kloge (Slettet)

mange tak


Svar #7
20. august 2008 af Kloge (Slettet)

men man kan da ikk sige he always keepS?


Brugbart svar (0)

Svar #8
20. august 2008 af Da-ted (Slettet)

tjoeh... kan man nu godt... ellers hedder det he has always been keeping eller we/they/you always keep


Svar #9
20. august 2008 af Kloge (Slettet)

hmmm okay.. Vi har bare altid lært at det kan man ikke da always gør et eller andet jeg ikk kan huske.. hehe..


Skriv et svar til: vigtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.