Matematik

Ligninger

20. august 2008 af Gonyalii (Slettet)

Regningsartenes hierarki ..

3(2+4)-4+3*5-4(8-5)

Har problem med at løse den her ligningen


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2008 af Da-ted (Slettet)

ik en lignig.. Reducering

6+12-4+15-32+20


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. august 2008 af Kysr (Slettet)

Hej.

3 * (2 + 4) - 4 + 3 * 5 - 4 * (8 - 5) =

6 + 12 - 4 + 15 - 32 + 20 = 17


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. august 2008 af Da-ted (Slettet)

Ikke videre pædagogisk.. ehm..

Først ganger du ind i parenteserne: 3(2+4) = 3*2+3*4=6+12=18  og -4(8-5) = -32+20=-12

Så regner du alt det der står inde imellem +/- ud.... 3*5 = 15

Nu står der 18-4+15-12

Tror det var den sådan lidt pædagogiske variant... Når du bliver bedre tænker du slet ikke over det ser nærmest bare resultatet ved at læse stykket


Brugbart svar (1)

Svar #4
20. august 2008 af Sherwood (Slettet)

Det er kun en ligning, hvis der er et lighedstegn. Ovenstående er et udtryk.


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.