Engelsk

engelsk sætninger!!!!!!!!

24. august 2008 af Juliane2 (Slettet)

hej.

håber i kan hjælpe mig.

hvordan siger man på engelsk--> som 20 årig debuterede han som romanforfatter

og --> En yuppie er en ung person med et vellønnet job og et større pengeforbrug, som lever sit liv i en storby.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2008 af Isomorphician

At age 20 he made his debut as a novelist.

...

A yuppie is a young person with a well-paid job and a great consumption of money who lives his life in the city.


Svar #2
24. august 2008 af Juliane2 (Slettet)

tussind tak:-) men når man siger --> hans liv som yuppie. er det så his life as a yuppie? man bruger as eller who?

og hvordan siger man udkom på engelsk?


Svar #3
24. august 2008 af Juliane2 (Slettet)

og hvordan siger man...bruger sin fritid på at dyrke sin krop...

problemet er at jeg ikke har en ordbog før i overmorgen.


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. august 2008 af Isomorphician

"hans liv som yuppie" = his life as a yuppie

at udkomme = to publish

"bruger sin fritid på at dyrke sin krop" = uses his/her spare time to sculpt/worship/cultivate/train his/her body


Skriv et svar til: engelsk sætninger!!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.