Teknologi

Idéer

26. august 2008 af dondencker (Slettet)

Hey folk.

Vi er en gruppe fra 3g på HTX der mangler en idé til et Teknologi A projekt. Vi skal finde på et problem (emnet er fuldstændig frit), og (op)finde en virksomhed der kan producere vores produkt, som løser problemet. Vi skal være i stand til at kunne fremstille en prototype af produktet, men vi kan ikke rigtigt finde på nogle idéer.

Så bare fyr løs!

- Dencker.


Brugbart svar (2)

Svar #1
01. december 2008 af deadalus (Slettet)

Så tag udgangspunkt i gammel klasikker :D Produkter i hverdagen, find noget i hverdagen som er ikke virker som det skal, eller noget du/i synes der mangler.

Jeg har fx. lavet et projekt i det emne, omkring en dosering enhed til Nescafe, fordi jeg virkelig synes det mangler, sådan en prototype kan laves i metal, eller i plast alt efter hvilke værksteder der findes på jeres skole.

Ellers tag udgangspunkt i nogle problemer, som i hører om i nyhederne, spøgelsesbilister, problemer for handicappede der bor i små boliger (fx. et skab der klappes sammen, i stedet for at åbne ud af).

Men det er da også for ringe, at i jeres emne ikke er nærmere defineret, sådan er det i hvertfald ikke til eksamen, så hvorfor i har den opgaveformulering forstår jeg slet ikke.


Skriv et svar til: Idéer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.