Matematik

parentes om stykke

27. august 2008 af StoreHjaelper (Slettet)

Hvordan får man resultatet 48 ud af stykket 2*3+6/2*4 hvis der skal sættes parentes om?

Resultatet 24 fås vel ved (2*3)+6/2*4 = 24.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2008 af Da-ted (Slettet)

2 * (3+6/2)*4 = 8 * 6 = 48


Svar #2
27. august 2008 af StoreHjaelper (Slettet)

Tak.


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2008 af Bruger slettet (Slettet)

Det sidste 4-tal i udtrykket - er det en del af nævneren i brøken?

Hvis 4-tallet IKKE er en del af brøken 6/2, så vil følgende udtryk være en mulig løsning:

2*(3+6/2)*4 = 48


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. august 2008 af Bruger slettet (Slettet)

Undskyld mit svar ligner et ekko, men man kan ikke se, at der sker noget i tråden, mens man selv skriver, så Da-ted overhalede mig lige indenom :)


Skriv et svar til: parentes om stykke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.