Matematik

hjælp

27. august 2008 af michelle_18 (Slettet)

hurtigt hjælp til den her opagve

Beskriv den punktmængde der har ligning x^2+3x+y^2-9y+11=0


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. august 2008 af Isomorphician

Giv dog dit indlæg en passende overskrift!


Svar #2
27. august 2008 af michelle_18 (Slettet)

?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2008 af mathon

x^2+3x+y^2-9y+11=0

(x+(3/2))2 + (y-(9/2))2 = -11+(9/4)+(81/4)

(x-(-3/2))2 + (y-(9/2))2 = √((23/2))2

en cirkel med centrum, C(-3/2,(9/2)) og radius, r = √((23/2))


Svar #4
27. august 2008 af michelle_18 (Slettet)

tak for det


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. august 2008 af Isomorphician

Uddybning af #1.

Det er åbenlyst at man mangler hjælp til noget når man opretter et indlæg. Det er derfor ikke nødvendigt at skrive det i overskriften. Skriv hellere noget informativt om dit problem. Det vil med statsgaranti øge antallet af potentielle hjælpere.


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.