Matematik

integration

28. august 2008 af Mia-dk (Slettet)

 Hvordan integreres sinx^2 ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2008 af mathon

benyt omskrivningen

∫sin2(x)dx = (1/2)∫2sin2(x)dx = (1/2)∫(1-cos(2x))dx


Svar #2
29. august 2008 af Mia-dk (Slettet)

tak mathon, men hvad hvis f(x)=sin(x^2) ?


Skriv et svar til: integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.