Matematik

intervaller, foreningsmængde og fællesmængde

28. august 2008 af Bruger slettet (Slettet)

Er der nogen der vil hjælpe med følgende opgaver?

1. Skriv dette interval op som en ulighed: I = ]2 ; 4]

2. Skriv dette interval op på samme måde som ovenfor: J = {x tilhører R (lodret streg) 1 ≤ x < 3}

3. Skriv disse mængder op: Foreningsmængden af I og J og fællesmængden af I og J

4. Om tre mængder A, B og C ved vi at 2 tilhører A, 2 tilhører B og 2 tilhører ikke C. Kun to af følgende udsagn kan være sande. Skriv i disse to tilfælde eksempler på mængder A, B og C, der gør udsagnene sande:

Foreningsmængden af A og B = C

Foreningsmængden af A og C = B

Fællesmængden af A og B = B

Fællesmængden af A og C = B


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2008 af c_aastrup

1.


 2.


3.

4. Kan du selv hygge dig med.


Skriv et svar til: intervaller, foreningsmængde og fællesmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.