Matematik

fællesmængde og foreningsmængde?

28. august 2008 af StoreHjaelper (Slettet)

Hvad er I ∪ J and I ∩ J mellem J = [1 ; 3[ og {x ∈R| 2 < x ≤ 4}?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2008 af Isomorphician

I υ J = de elementer der indgår i I, og de elementer der indgår i J.

I ∩ J = de elementer der indgår i både I og J


Svar #2
28. august 2008 af StoreHjaelper (Slettet)

Er det ikke sådan her?

I υ J =  1, 2, 3, 4

I ∩ J = 2


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. august 2008 af Isomorphician

Jeg tror du skal skrive det som intervaller, da det er alle elementer i R, og ikke kun elementer fra N.


Svar #4
28. august 2008 af StoreHjaelper (Slettet)

Har du et forslag til hvordan det kunne skrives?


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. august 2008 af Isomorphician

skriv det som et interval som du selv gør i # 0


Skriv et svar til: fællesmængde og foreningsmængde?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.