Matematik

hjælp til mat

31. august 2008 af caner18 (Slettet)

er der en eller anden der kan fortælle og vise hvordan disse opgaver løses skal aflevere den idag har prøvet konstant at løse dem men kan ik :S er der en der ude som kan hælpe

har brug for hjælp hvor der er spørgesmålstegn??

opgave 1

en person har intage amfetamin. mængden af amfetamin i kroppen kan beskrives ved modellen

y=15*0,84^x hvor x er tiden efter indtagelsen målt i timer og y er amfetaminmængden i kroppen målt i mg

A) har svaret her og svaret er 10,6mg

_____________________________________________________-

B) bestem halveringstiden for amfetaminmængden i kroppen ?

opgave 2

ved en undersøgelse af ørreder er modelen for sammenhængen mellem en ørreds længde og vægt:

y=0,00769*x^3,10         x er længden i cm og y er vægten i gram.

A) bestem vægten af ørred som er 30cm og svaret er 291,7gram????


Svar #1
31. august 2008 af caner18 (Slettet)

er der ik en der kan løse dem pleas


Brugbart svar (2)

Svar #2
31. august 2008 af peter lind

Beregn y for x=0. Find derefter den x-værdi, som giver en halv så stor y-værdi.


Skriv et svar til: hjælp til mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.