Matematik

Rumfanget af en cylinder.

02. september 2008 af Lenzedude (Slettet)

Hej :) som sagt skal jeg finde rumfanget af denne cylinder, Men det driller mig lidt, det grundlæggende i det er jo nemt nok. 

Formlen er: V = pi * r2 * h

Radius: 1,32 * 10^-10M

Højde: 6,48 * 10^-10cm

Men det der driller er at jeg ikke kan finde facit, Vi har svarene men skal vise hvordan den skal regnes. og jeg har prøvet i så lang tid og kom så i tanke om at i måske vidste det?

Det jeg har gjort er: pi * 1,32 * 10^-8cm * 6,48 * 10^-10cm
Og hvis jeg så sætter Radius i ^2 bliver det helt forkert...

Facit er: 3,55 * 10^-25 cm3

Mvh Lenni


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: V=pi*r²*h=pi*(1,32*10-10m)2*6,48*10-12m


Skriv et svar til: Rumfanget af en cylinder.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.