Matematik

Faktoriser ? ??

02. september 2008 af Simss (Slettet)

hej folkens

Hvad menes der med faktoriser ?

opgaven lyder : fakturiser og forkort til en uforkortelig brøk.      539
                                                                                                              308
 

på forhånd tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2008 af mathon

(539/308)

skriv tæller og nævner i primfaktorer og forkort


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2008 af mathon

faktoriser = omskriv til gangestørrelser

(539/308) = (72*11)/(22*7*11)  = (7/22) = (7/4) = 13/4


Skriv et svar til: Faktoriser ? ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.