Kemi

kompleksligevægt

03. september 2008 af Husam Mohyadin (Slettet)

a) Beregn den aktuelle koncentration af Cu2+ i en opløsning, hvor [Cu(NH3)4] = 0,004M og [NH3] = 0,5M.
Jeg regner den ud ved brug af solve hvor jeg har min Kk værdi:
solve(0,004M/((0,5M)^4*x)=1,2*1013M^-4) x = 5,33*10^-15M er den aktuelle koncentration af Cu2+.
kan det her passe, hvis ik, så vil jeg meget gerne have en forklaring på hvordan det skal udregnes


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2010 af Ibbier (Slettet)

hvor kender du Kk værdien fra? sidder og har problemer med netop denne opgave? :D


Skriv et svar til: kompleksligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.