Matematik

regneforskrift

04. september 2008 af do-zap (Slettet)

jeg skal angive en regneforskrift for den funktion f der opfylder, at

f ' (x) = sin(2x) og f (1/2 pi) = 2 

jeg ved at svaret er    -(1/2) cos(2x) + (3/2)

men jeg kan ikke finde ud af hvordan man kommer frem til det ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2008 af ibibib (Slettet)

Samtlige stamfunktioner til f ' er

f(x) = -½cos(2x)+k.

Indsæt punktet (½pi, 2) og beregn k.


Svar #2
04. september 2008 af do-zap (Slettet)

tak, men jeg forstår ikke hva du mener med at indsætte punktet (½pi, 2)... hva skal jeg indsætte det som?


Skriv et svar til: regneforskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.