Matematik

ligninger

04. september 2008 af spørg mig (Slettet)

hej alle sammen jeg er ik så god til ligninger så er der nogen der vil være søde og hjælpe mig med dem her: 12x + 4 = 22              14x = -7       x /4 + 10 = 30                                                          


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2008 af mathon

...prøv dog igen


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2008 af mathon

12x + 4 = 22................træk 4 fra på begge sider

12x + 4 -4 = 22 - 4

12* x = 18....................divider med 12 på begge sider

(12x)/12  =  (18/12)

x = (3/2)......................efter forkortning med 6


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.