Matematik

HASTER KURS !!!!!!

04. september 2008 af xYoungMoney (Slettet)

har brug for hjælp med dette spørgsmål

Opstil en ligning, der viser hvordan man kan omregne 50000 kr til dollars ved forskellige kurser ?

har brug for nogen der kan hjælpe mig :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2008 af Isomorphician

50000 = (kurs/100)*USD

50000/(kurs/100) = USD

5000000/kurs = USD


Svar #2
04. september 2008 af xYoungMoney (Slettet)

hvorfor bliver det pludselig til 5 mio. til sidst ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2008 af Isomorphician

50000/(kurs/100)

gang med 100 i tæller og nævner

5000000/kurs


Svar #4
04. september 2008 af xYoungMoney (Slettet)

okay yak for hjælpen i begge mine spørgsmål :)


Svar #5
04. september 2008 af xYoungMoney (Slettet)

tak*


Skriv et svar til: HASTER KURS !!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.