Matematik

plus og minnus med brøk

05. september 2008 af hej. (Slettet)

hej alle sammen er der nogen der vil hjælpe mig med de her opgaver :  19 1/8 + 6 2/3 =

56 - 8 4/9        5 2/7 * 14  hjælp tak jeg kan ikke finde ud af dem


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. september 2008 af mathon

19 1/8  +  6 2/3  =  19  3/24  +  6 16/24

kan du lægge dem sammen nu?

56 - 8 4/9   =  55  +  9/9  - 8  -  4/9  = 

5 2/7 * 14  = (5 + 2/7)*14  = 5*14  + (2/7)*14  =  5*14  + (2*14)/7  =  5*14  +  (2*2)


Svar #2
05. september 2008 af hej. (Slettet)

hvordan formindsker jeg den første?? det bliver jo 25 19/24 :)

kan ikke finde ud af den anden lidt mere hjælp vil være super :)     er den sidste rigtig: 74??


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2008 af mathon

56 - 8 4/9 = 55 + 9/9 - 8 - 4/9  =  (55 - 8)  +  (9/9 - 4/9)  =


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. september 2008 af mathon

de to andre var rigtige  :-)


Svar #5
05. september 2008 af hej. (Slettet)

56 - 4/9 .. ved ik hvad det gir (ved ik hvordan man minusser med et helt tal) ??


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. september 2008 af annelyrik (Slettet)

Jeg kan ikke hjælpe, for jeg er verdens dårligste menneske til matematik.

Men jeg har selv et spørgsmål, faktisk 1000 meeen, det går nok ikke.

Så her kommer et, please svar på det.

"Lav 5% om til en brøk"

Hvordan ??

(Jeg er et barn)


Brugbart svar (0)

Svar #7
31. maj 2010 af fie1204 (Slettet)

 Hvad skal du dele med 100 for at det bliver 5?

5*20 = 100 dermed er 1/20 = 5% 


Brugbart svar (0)

Svar #8
31. maj 2010 af fie1204 (Slettet)

undskylde - jeg mente: hvad skal du dele 100 med for at det bliver 5 :)


Brugbart svar (0)

Svar #9
01. juni 2010 af mathon

                          procent               brøk            decimaltal

                              5                    5/100             0,05


Brugbart svar (0)

Svar #10
12. oktober 2010 af Jonas614f (Slettet)

Hey jeg er ik lige frem en Mat freak så hvis i kan hjelpe mig på dette spørsmål så tak. Hvordan pluser man brøk Fx. 6/4+9/6?


Brugbart svar (0)

Svar #11
12. oktober 2010 af Jonas614f (Slettet)

På den lette måde ikk alle dem tal (^.^)


Skriv et svar til: plus og minnus med brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.