Matematik

HJÆLP ME!! JEG KAN IKKE FINDE UD A DET:O

06. september 2008 af Gene08 (Slettet)

Hey..

er der nogen der kan

1/4 x^2 +1+1x =
9^2-8a+16=
9x^2+4y^2+12xy=
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)

Hvad er det du skal?


Svar #2
06. september 2008 af Gene08 (Slettet)

Jeg skal reducer det?:D


Svar #3
06. september 2008 af Gene08 (Slettet)

kan ikke finde ud af den:P kan du hjælpe måske??


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2008 af Isomorphician

Den første:

(1/4)x^2 + 1 + x =

(1/4)(x^2 + 4x + 4) =

(1/4)(x+2)(x+2) =

(1/4)(x+2)^2


Skriv et svar til: HJÆLP ME!! JEG KAN IKKE FINDE UD A DET:O

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.